Ticket Unlimited ®

Evenement Details

AFC Ajax - PSV

Direct Bestellen

Zitplaatsen achter goal

€ 100,00

Zitplaatsen lange zijde

€ 150,00

Hospitality

€ 240,00

Ajax arrangement

€ 280,00

Ajax arrangement + Hospitality

€ 370,00

Business Seats

€ 379,00

Evenement : AFC Ajax – PSV
Locatie : Amsterdam ArenA
Plaats : Amsterdam
Datum : 14-3-2010
Tijd : 16:30
Beschikbaar :

Zitplaatsen achter goal

Zitplaatsen lange zijde

Hospitality

Ajax arrangement

Ajax arrangement + Hospitality

Business Seats

Prijs vanaf : € 100,00

AFC AJAX

Altijd al eens een wedstrijd willen bezoeken van AFC Ajax? Dan is dit jouw kans! Zonder dat je in het bezit hoeft te zijn van een seizoenskaart of een clubcard van AFC Ajax, kan je bij Ticket Unlimited kaarten verkrijgen voor elke wedstrijd van AFC Ajax.

Wil ook jij de 11 godenzonen op het veld vanaf de tribune naar de overwinning schreeuwen, bestel dan snel je kaarten bij Ticket Unlimited!


  • Zitplaatsen achter goal

Bestel je kaartjes voor een wedstrijd van ajax voor achter de goal. Dan kom je op speciaal door ons gereserveerde goede plaatsen op de tribune op de korte zijde, achter een van de goals.

  • Zitplaatsen lange zijde

Koop je hier je tickets voor AFC Ajax voor zitplaatsen op de lange zijde. Dan krijg je van ons kaartjes thuisgestuurd voor de wedstrijd van jou keuze. Met uitstekend zicht vanaf een van de vakken in de Amsterdam Arena op de lange zijde.

  • Zitplaatsen 1e ring lange zijde Gold

Schaf hier je kaarten aan voor een geweldige wedstrijd in de Amsterdam Arena. De beste plekken in de Arena vind je op de 1e ring lange zijde Gold. Dit houd in dat je kaarten krijgt voor plaatsen in de beste vakken vlakbij het veld van de Arena. Je zou bijna je favoriete spelers kunnen aanraken!

  • Business seats

Wilt u echt de allerbeste plaatsen in de ArenA voor u en uw relatie. Dan bent u bij Ticket Unlimited aan het juiste adres voor deze Business Seats.

Business seats omvat:

  • Toegangskaarten Eretribune
  • Parkeerkaart voor in het Transferium
  • Toegang tot exclusieve ruimtes in het hoofdgebouw
  • Dranken voor, tijdens en na de wedstrijd
  • Hapjes tijdens de wedstrijd
  • Bezoek van een Ajax speler na afloop van de wedstrijd
  • Een Ajax gadget gerelateerd aan de wedstrijd

    • Hospitality Ajax

    Voor alle thuiswedstrijden van Ajax kunt u een arrangement in de Amsterdam Arena boeken.

    Laat u en uw gezelschap heerlijk genieten van een diner in een van de restaurants van de Amsterdam Arena.

    De restaurants van de Amsterdam Arena staan garant voor culinaire topkwaliteit op een innovatieve en verrassende manier.

    Tijdens het diner worden er wijnen geserveerd en na afloop van het diner kunt u rustig bijkomen onder het genot van een kop koffie of thee.

    • Hospitality Ajax houdt in:

  • Toegangskaarten lange zijde
  • 3-gangen diner in de Amsterdam Arena
  • wijnen bij het diner
  • koffie/thee na afloop van het diner
    • Hospitality Ajax is exclusief:

  • Vervoer naar Amsterdam
  • Hotel overnachting
  • Alle verzekeringen
  • Alle uitgaven van persoonlijke aard
  • Optioneel: Ajax arrangement


    • Ajax Arrangement

    De Amsterdam Arena staat altijd garant voor een geweldige sfeer en maakt een bezoek aan een wedstrijd van Ajax dan ook een fantastische belevenis!Wilt u ook eens een wedstrijd van Ajax bijwonen en tevens genieten van de bruisende stad Amsterdam? Boek dan nu een compleet Ajax arrangement bij Ticket Unlimited!

    • Ajax arrangement houdt in:

  • 1 wedstrijdticket, lange zijde
  • Fantastisch zicht op het veld
  • 1 overnachting in een centraal gelegen 4* hotel in Amsterdam
  • 1 x ontbijtbuffet
  • Toeristenbelasting
    • Ajax arrangement is exclusief:

  • Vervoer naar Amsterdam
  • Vervoer tijdens verblijf
  • Lunch en diners
  • Alle verzekeringen
  • Alle uitgaven van persoonlijke aard
  • Optioneel: Hospitality Ajax

    Prijs is p.p. op basis van twee personen per kamer.


    • Accommodatie

    Novotel Amsterdam City****

    Het Novotel Amsterdam City is zeer gunstig gelegen, vooral als u congrescentrum de RAI of het WTC wilt bezoeken. Dit viersterrenhotel biedt toegang tot heel Amsterdam en tot de luchthaven Schiphol.

    Het Novotel Amsterdam City heeft 610 kamers die stuk voor stuk zijn ingericht in een moderne, eigentijdse stijl. De kamers zijn ruim en voorzien van een zithoek en een bureau. Tot de voorzieningen op de kamer behoren koffie- en theefaciliteiten en een lcd-tv.

    De Food Plaza van het hotel is dagelijks geopend en biedt een brede keuze aan internationale gerechten. Er is ook een bar die tot laat in de avond is geopend, en een gastenlounge.

    Op een korte wandeling van het Novotel treft u tram- en metrohaltes aan: van daaruit reist u gemakkelijk naar het centrum van Amsterdam. In nog geen 15 minuten bent u tevens bij Schiphol.

    • Let op!

    Mocht dit hotel onverhoopt niet beschikbaar zijn dan reserveren wij een gelijkwaardige accommodatie voor u.


    Beproef hier vast de sfeer bij Ajax:


    Amsterdam Arena Auto & Parkeren.Auto & Parkeren

    Voordegene die toch met de auto reizen is er uiteraard voldoende parkeergelegenheid rondom de Amsterdam Arena. De parkeerterreinen zijn ruim op tijd geopend.

    Amsterdam Arena Openbaar vervoer.Openbaar vervoer

    De Amsterdam Arena is het snelst te bereiken met metro 54 vanaf het Amsterdam centraal station. Of reis per trein naar ns station Amsterdam Bijlmer Arena


Additionele Informatie


  • Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland, kent vele gezichten. Niet alleen is het een schitterende historische stad met tal van monumenten en zijn de culturele mogelijkheden er eindeloos, maar er heerst ook die typische open mentaliteit die een ongedwongen sfeer met zich meebrengt.

Een leuk weetje over Amsterdam is dat de stad voor een stuk beneden de zeespiegel ligt. Zonder zijn dijken zou alles onder water te liggen komen. Het resultaat daarvan zijn de grachten met de prachtige herenhuizen en hun mooie gevels, die de stad een uniek karakter geven. Smalle straten en steegjes, woonboten in de grachten en gezellige cafeetjes bepalen voor een stuk de aantrekkingskracht van Amsterdam. De stad kent veel plekjes die tot de verbeelding spreken. De Wallen, een van de beroemdste rosse buurten ter wereld, trekt heel wat toeristen aan. Daarnaast zijn er ook nog de gezellige Albert Cuypmarkt, de historische zoo Artis, het groene Vondelpark en de exclusieve P.C Hooftstraat trekpleisters waar iedere toerist al eens van gehoord heeft. Trek ook zelf eens zeker op ontdekking uit en ontdek de verborgen parels van de stad.

Wat u niet mag missen!

Onderstaand vindt u een aantal bezienswaardigheden van Amsterdam op een rijtje. Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit alle mogelijkheden die Amsterdam te bieden heeft.

Rijksmuseum

Met een collectie van meer dan 1 miljoen voorwerpen is het Rijksmuseum is het grootste en belangrijkste museum van Nederland. Het museum ondergaat momenteel een grootscheepse renovatie die in 2013 zal zijn afgerond. Tijdens de renovatie zijn de topstukken van het museum te zien in de zogeheten Philipsvleugel, onder de titel ‘De Meesterwerken’. De grootste attractie van de tentoonstelling, met de Gouden Eeuw als belangrijkste onderwerp vormen de schilderijen van Hollandse meesters als Frans Hals, Johannes Vermeer, Jan Steen en natuurlijk Rembrandt. Sommige toeristen komen uitsluitend naar het museum om Rembrandt’s ‘Nachtwacht’ te zien, maar dat is bepaald niet het enige meesterwerk.

Anne Frankhuis

Het joodse meisje Anne Frank werd na haar dood in het concentratiekamp Bergen-Belsen wereldberoemd door de publicatie van haar dagboek. Dat dagboek hield ze bij tijdens de Tweede Wereldoorlog toen de familie Frank was ondergedoken in het Achterhuis, een ruimte achter de zaak van Anne’s vader, Otto Frank. Na de deportatie van de familie werd het dagboek gered door Miep Gies, die naar het huis ging voordat de nazi’s het leeghaalden. Het boek werd vertaald in meer dan 65 talen en er zijn wereldwijd meer dan 30 miljoen exemplaren van verkocht. In 1999 werd het Anne Frankmuseum uitgebreid met een nieuwbouwvleugel, waar de ingang is en wisselende tentoonstellingen worden gehouden. Door deze uitbreiding kon het oorspronkelijke huis in originele staat worden teruggebracht.

Van Gogh Museum

Nu het Rijksmuseum wordt gerenoveerd is het Van Gogh Museum het drukst bezochte museum van Amsterdam. Hier ziet u de grootste verzameling Van Gogh schilderijen en tekeningen ter wereld. Het oorspronkelijke museum werd in 1973 geopend en is een ontwerp van Gerrit Rietveld. In 1999 werd er een nieuwe, ovaalvormige vleugel aan toegevoegd. Van Gogh’s werk is tentoongesteld in chronologische volgorde, onderverdeeld in vijf perioden naar de woonplaats van de schilder: Nederland, Parijs, Arles, Saint-Remy en Auvers-sur-Oise. De tentoonstelling begint met schilderijen van het Nederlandse boerenleven en landschappen die vrij donker van kleur zijn. Het bekendste werk uit deze tijd is ‘De Aardappeleters’.

Rondvaart

De schoonheid van Amsterdam is het beste te zien vanaf het water. U heeft geen last van het verkeer en u kunt in alle rust de prachtige gevels langs de grachten bekijken. De ‘gewone’ rondvaartboten varen allemaal een route waarbij u – naast de grachtengevels – de gracht met de zeven bruggen ziet, de houten Magere Brug over de Amstel en het VOC-schip ‘Amsterdam’ dat ligt afgemeerd bij het Scheepvaartmuseum. Met een beetje geluk hoort u de ‘bemanning’ oude zeemansliederen zingen. Onderweg ziet u verder vele woonboten die soms heel wonderlijk van opbouw zijn. Voor mensen die Amsterdam al een beetje kennen is een avondrondvaart leuk. Wacht dan wel tot het donker is, als de grachten en bruggen fraai zijn verlicht.

De Wallen

Voor buitenlanders is het maar moeilijk voor te stellen dat raamprostitutie in Nederland is toegestaan. Voor de meeste bezoekers is een wandeling over de Wallen dan ook een must. De naam “De Wallen” refereert aan de oude burgwallen rond het oude Amsterdam. De rosse buurt (in Engels: Red Light District) concentreert zich rond het noordelijke deel van de Oudezijds Achterburgwal en Oudezijds Voorburgwal. Naast de raamprostituees vindt u op de Wallen sextheaters, een cannabismuseum en ook vele coffeeshops waar legaal softdrugs worden verkocht. Maar er is veel meer te zien in het wallengebied. Pal voor de Oude Kerk op het Oudekerksplein staat het bronzen standbeeld ‘Belle’ van de kunstenares Els Rijerse. Het is een eerbetoon aan prostituees wereldwijd. Het was een initiatief van ex-prostituee Mariska Majoor die ook de drijvende kracht is achter het Prostitutie Informatie Centrum. Dit P.I.C. geeft informatie over prostitutie en organiseert wandelingen door de buurt, onder leiding van experts, oftewel (ex-)prostituees. De Oude Kerk is een bezichtiging waard. Deze kerk in gotische stijl werd in de 14e eeuw gebouwd op een begraafplaats. In de kerk liggen meer dan 10.000 mensen begraven. Tegenwoordig wordt de Oude Kerk veel gebruikt voor culturele activiteiten als concerten en tentoonstellingen. Kijk ook eens naar het huis op Zeedijk nummer 1. Het is een van de twee middeleeuwse houten huizen die in Amsterdam bewaard zijn gebleven.

De Jordaan

De Jordaan is een wijk ten westen van de Amsterdamse grachtengordel. Vroeger was het een zeer armoedige arbeiderswijk, nu is het een trendy buurt waar de huizenprijzen hoog liggen en waar in de nauwe, maar pittoreske straatjes vele leuke winkels, galeries, restaurants en bars te vinden zijn. Hoewel officieel niet gelegen in de Jordaan speelt de Westertoren een belangrijke rol in de wijk, omdat die vanuit vrijwel alle straten is te zien. In de zomermaanden kunt u de toren beklimmen (€ 6,00 per persoon) en ziet u duidelijk hoe haaks de straten van de Jordaan staan op de Prinsengracht. Op de Leliegracht staat een leuk standbeeld van de onderwijzer Theo Thijssen zittend op een schoolbank. Thijssen schreef boeken als ‘Kees de Jongen’ en ‘De gelukkige klas’ waar de Jordaan een prominente rol in speelt. In zijn geboortehuis is een museum ingericht met manuscripten, eerste drukken van zijn boeken, foto’s, tekeningen, beeld- en geluidsmateriaal en persoonlijke bezittingen van Theo Thijssen. Beelden van andere beroemde Jordanezen vindt u op de kop van de Elandsgracht dat is omgedoopt tot het Johnny Jordaanplein. Naast die volkszanger ziet u er borstbeelden van Tante Leen en Johnny Meijer. In de Jordaan zijn vele hofjes: besloten pleintjes met kleine huizen die vroeger meestal werden bewoond door religieuze gemeenschappen. De meeste zijn gesloten voor het publiek, maar een viertal is wel te bekijken: Looyershofje, Raepenhofje, Sint Andrieshofje en Venetiaehofje. Aan de noordkant wordt de Jordaan begrensd door de Brouwersgracht. Dat is een van de mooiste grachten van Amsterdam met fraai gerestaureerde en verbouwde pakhuizen.

Hier vast een kleine impressie van Amsterdam!

Prijzen zijn conform de huidige marktwaarde en kunnen afwijken van het origineel.

Amsterdam ArenA

Locatie :

Amsterdam ArenA

Plaats : Amsterdam
Capaciteit : 51324
Routeplanner :

Plan hier uw route

Plattegrond : open plattegrond
Website : http://www.amsterdamarena.nl
Scroll to Top