Finland – Nederland

Finland – Nederland Kaarten

Print Mail-a-friend Call-me-back

soorten Kaarten:

Korte Zijde

€ 75,00  *

Lange Zijde

€ 125,00  *

Finland - Nederland

Evenement : Finland – Nederland
Locatie : Nog Niet Bekend
Plaats :
Datum : 6-9-2011
Tijd : 20:00
Beschikbaar :

Korte Zijde

Lange Zijde

Prijs vanaf : € 75,00  *

* kaartprijs is inclusief btw en exclusief leveringskosten.


Zitplaatsen zijn naast elkaar, vak rij- en stoelnummers zijn nog niet bekend. Onze categorien zoals hiernaast staan vermeld hoeven niet overeentekomen met de categorien van de organisator.

Ticket Unlimited treed op als bemiddelingsburo dat bemiddelt in wederverkochte kaarten. Derhalve betreft het product een doorverkocht ticket.


Belangrijke ticket informatie:

De nominale waarde van deze tickets is van € 50,- tot € 80,-. Wij willen u erop wijzen dat bij de oorspronkelijke verkoop van deze tickets door de organisator van het evenement algemene verkoopvoorwaarden van toepassing kunnen zijn verklaard op grond waarvan de organisator het doorverkopen van deze tickets verbiedt. Als gevolg daarvan kan de organisator deze tickets annuleren en kan u de toegang tot het evenement worden geweigerd.

Ticket Unlimited vindt dergelijke door de organisatoren gestelde eisen onredelijk en strijd tegen dit onrecht, ondermeer ten behoeve van de consument. Wanneer deze tickets worden geannuleerd en u daardoor de toegang tot een evenement wordt ontzegd krijgt u van ons (met inachtneming van de garantievoorwaarden) ter plekke een ander ticket om alsnog toegang te verkrijgen of u krijgt het volledige orderbedrag retour.

Weigering gebeurt slechts zelden. Ticket Unlimited verplicht u bij weigering echter wel om dan direct contact met ons op te nemen via telefoonnummer 020 – 4211211 en het te melden voor aanvang van het betreffende evenement. Ook heeft u een schriftelijke verklaring van de organisator waarom er is geweigerd.

EK Kwalificatie 2012 Polen/Oekraïne

Onderweg naar het EK van 2012 moeten onze jongens weer de nodige punten bij elkaar sprokkelen voordat ze verzekerd zijn van deelname aan dit prestigieuze toernooi.

Het laatste EK in 2008 liep niet zoals iedereen gehoopt had. Onder leiding van San Marco werden we uitgeschakeld door het Rusland van Guus Hiddink, terwijl de gehele natie erop gehoopt had dat we het kunstje van 1988 zouden herhalen.

Nieuwe rond, nieuwe kansen. Onder de huidige keuzeheer Bert van Marwijk is iedereen vastberaden om zich in ieder geval te kwalificeren voor de eindronde, om vervolgens hoge ogen te gaan gooien in Polen en Oekraïne.

Nederland beschikt op dit moment over een ijzersterke lichting, met jongens als Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart en natuurlijk Arjan Robben. Niets is onmogelijk en het elftal lijkt gretig om succes te gaan boeken in de kwalificatiereeks.

Bekijk hier nogmaals het verloop van het Europees Kampioenschap van 2008!

Informatie

Prijzen zijn conform de huidige marktwaarde en kunnen afwijken van het origineel.

Nog Niet Bekend

Locatie :

Nog Niet Bekend

Plaats :
Capaciteit : 0
Website :
Scroll to Top